bild på köket i butiken i Alboga
Butiken Jul

JULLOV: Vi tar några dagars paus med butiken – både i Alboga och på nätet

bild på buxbom i vinterbäddar i trädgården på Storegården
Buxbomen vilar i sina vinterbäddar på Storegården, Alboga

Under de sista decemberdagarna (och även ett par dagar in på det nya året) tar vi Jullov

För dig som lägger en order hos oss i nätbutiken betyder detta att de sista order vi kommer att packa blir de lagda på onsdag den 19:e december. MEN! Tydligen (enligt vår transportör) är sista dagen för varor som ska levereras innan Jul den 18:e december…så dessa order behöver du beställa i nätbutiken senast den 16:e december. Så hinner vi packa och boka in hämtning.

Den 2:e januari och framåt blir allt som vanligt igen och vi tar hand om order så fort de kommer in till oss.

Det var många datum där. Nu kommer några till…

För dig som har planer på att besöka oss i vår butik i Alboga är du hjärtligt välkommen hit till och med lördag den 22.e december. Därefter tar vi ledigt och vi ska även passa på att fixa och trixa i butiken lite under mellandagarna. Tanken är att det ska bli extra fint när vi öppnar här igen – som vi gör på lördag den 5:e januari, klockan 11.00.

Jag hoppas vi ses då!

Decemberhälsningar från Sarah

PS. Skulle även vilja tipsa dig om vårt konto på Instagram (om du inte redan hittat dit). Här lägger vi ofta upp bilder på det som sker här i Alboga – och även när vi är ute och flänger. Du hittar oss under namnet @storegården

«

»

what do you think?

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.